søndag 25. januar 2009

Nye gensere

Men i alle dager, hva er nå dette??

Joda, det er en genser. Til Millie riktignok. Jeg fant en oppskrift på Garnstudio sine sider som jeg hadde som utgangspunkt. Den er strikket i en tråd Alpakka fra Garnstudio i en ganske frisk grønnfarge og en tråd Regia sokkegarn i blå/beige/brun/lilla toner.


Ganske fin jente. Hun synes fort det blir kaldt på tur i snøen. Da blir det fint med en ullgenser.


Jeg har for en gangs skyld strikket genser til meg selv. Denne er i Fritidsgarn. Ble veldig fornøyd med den og synes de to grønnfargene ble fine sammen. Dette skal være en god og varm skaugenser, tenkte jeg.




torsdag 22. januar 2009

Utmerkelser

Jeg har utmerkelser fra Akvarella, mammaen min.

Kjempekoselig.

Tusen takk :)



Jeg har sett at mange allerede har fått disse utmerkelsene så jeg beholder dem helt for meg selv, jeg.....

torsdag 15. januar 2009

Januarsokker, Måneskinnsjal og ny lue.



Jeg fikk garn og oppskrift på dette sjalet, Måneskinnsjal, av min mamma til jul. Det er strikket i Kaunigarn i de mest fantastiske farger du kan tenke deg. Etterpå er det tovet lett. Er allerede blitt så glad i det. Det er varmt og godt på kalde vinterdager. En klar favoritt.
Phi-sokker:

Januarsokkene heter Phi-sokker. De er strikket i grått Raggegarn og brunmelert Mor-Åse raggsokkgarn. Har laget dem helt like. Denne gangen er det mannen min som skal få sokker. Derfor var det greit med sånne "mannefarger".
Til slutt har jeg strikket en lue til meg selv. Mønsteret fant jeg på underveis. Garnet er ECO Multi ull fra Marks og Kattens, et fantastisk mykt og godt ullgarn i varme nydelige gråtoner.




onsdag 7. januar 2009

To gode venner

To gode venner etter lang søndagstur.

lørdag 3. januar 2009

VM i Liberec i babystørrelse


Det er sjelden jeg tar på meg strikkeoppdrag. Men denne gangen gjorde jeg et unntak. En kollega ble bestefar for første gang. Lille Leander er allerede bestefars stolthet. Når noen att på til viser så stor glede over det jeg lager, så er det koselig å lage noe til dem.
Mønsteret er babyutgaven av ski-VM i Liberec.


Synes fargene i dette settet er så sarte og nydelige. De så veldig like ut på nøstene, men i stripene på buksa kom de tydelig fram.




Jippi!!!!! Nytt kamera........

Jeg har fått digitalt speilreflekskamera av mannen min.
Er han ikke snill og grei??!
Alle bildene jeg har tatt til nå har vært med mitt lille kompaktkamera.
Det er så moro å ta bilder med det nye så nå blir det enda mer bilder på bloggen min :))