onsdag 2. april 2008

Våt skauturDet er så deilig at kveldene begynner å bli lange og lyse. Til tross for regn og snøslaps i skauen dro vi på tur sammen med en venninne og hennes hund. Med sekken full av godsaker: Sjokolade, kornmokjeks, brunost, kaffe, brus........

Jeg har en Golden tispe på snart tre år, Maiken. Hun er en snill og mild sjel som er veldig glad i "mamman" sin. Vi er ofte på tur i skauen og har gjerne med sekken. Denne vinteren har det nesten ikke vært snø i Vestfold, så det har vært kjempefint å gå på tur.

Har et lite vedlager under ei busk i skauen samt litt stearinlysstumper og fyrstikker i sekken. Så sitter vi der da, i vintermørket og ser inn i flammene fra bålet.....

Kan man ha det bedre??

2 kommentarer:

Marianne sa...

Nå har jeg bladd meg gjennom bloggen din, for første gang, og her var det mye flott! Og både Maiken og Milli er nydelige! Takk for titten!

Anonym sa...

Hei Kristin.
Jeg har hørt så masse flott om sida di fra dattera mi. Dette ser absolutt ut til å stemme Gleder meg til å lese mere her. Flott kombinasjon av natur og av det naturen gir oss. Kanskje jeg kan bli med på tur en dag også.
Hilsen Grethe