søndag 24. august 2008

Utstilling i Uppsala

Min venninne, Tanja og jeg tok med oss Philip Whippet og Millie Heeler til en utstilling- og husmorferiehelg. Reisen gikk til Uppsala. 55 mil på fredag, utstilling lørdag og 55 mil på søndag. Ganske sprekt satset. Men, vi har kost oss! Utstillingen gikk over all forventning. Millie ble beste tispevalp og BIM. Det var ca 25 valper så det var et flott resultat. I tillegg fikk hun hederspremie. Vi fikk se mange Lancashire Heelere. Totalt var 119 påmeldte og det var den største Heelerutstilling noensinne.

På bildet over ser dere Millie og meg etter endt dyst. Godt å være ferdig i ringen og bare sitte ned å se på alle de andre.......

Vi var inne i byen Uppsala på sightseeing. Den er spekket med gamle flotte bygninger. Bildet over er av Uppsala slott med den botaniske hagen foran. Man blir hensatt til en svunnen tid av å vandre på slik en historisk grunn. Byen byr også på et stort antall trivelige spisesteder. Mange av dem ligger langs Fyrisån som renner igjennom sentrum. Vi fikk prøvd et par av dem med godt resultat :)

Dette er også fra den botaniska trädgården.

3 kommentarer:

Akvarella sa...

Gratulerer med flott resultat, både Millie og matmor. Det var gøy at dere gjorde det så bra

Anonym sa...

Det var en flott tur. Vi gjør det omatt en gang. :D

Irene sa...

Gratulerer med resultatet, nydelig liten vovs du har.