mandag 29. september 2008

Flere sokker

Jeg er med i en sokkeklubb på Projo. Vi får 4 pakker i året med garn og mønster til et par sokker. Dette er fra augustpakken. Mønsteret heter Flicker sock pattern. Finner ikke merkelappen fra garnet i alt rotet her, så det husker jeg ikke hva heter. Men fargen er aprikos. Kanskje ikke helt min farge, men vet om andre jeg tror vil like den.....

Husker dere mitt strandete maiprosjekt i Sokker 2008?

Ved hjelp av ei god venninne fikk jeg kjøpt mer garn i Sverige, til og med samme innfarging. Så nå er en ufo ute av verden :)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Flotte sokkar, tenker mottakaren vert glad!!

Unknown sa...

Har forresten gløymt å kommentere eplekaka!!
Så kjekt at den fall i smak, da:0)
Fekk oppskrifta på skulekjøkkenet då eg gjekk grunnfag Helse og Sosial for MAANGE år sidan...Oppskrifta har no vore med meg i alle desse åra, og den har blitt flittig brukt!!
Fann forøvrig ei spennande og annleis oppskrift på eplekake inne hos Tove i Tankar frå eit kvardagsliv som eg har tenkt å prøve ut.
Klem

Akvarella sa...

Skal si du får ting unna. Godt gjort i ombygging, og ellers en travel hverdag

Anonym sa...

Du er så flink, Kristin. Garnet mitt har nå forresten kommet. Det var ganske lekkert. Prøver å få kjøpt strikkepinner i morgen.

Liv sa...

De der Projo-sokkene ser rimelig avanserte ut. Må si jeg er imponert!

Ser forresten spennende ut med kjøkkenprosjektet. Vi står foran et stort prosjekt på badet i høst. Jeg både gruer og gleder med. det er ikke noe særlig å leve oppi, men vi håper det blir fint etterpå. Det er vel slik hos dere også....