lørdag 20. september 2008

Fredagskaffe

Endelig fredag og fredagskaffe. Dette er noe vi ser fram til etter en travel arbeidsuke. Sesongen er kommet skikkelig i gang nå. Båndtvangen er over, kun ti flått (ikke hundrevis...) og ikke så mye orm. Men der tok vi feil. Vi traff en ordentlig fin snok på vår vei. Heldigvis ikke noe huggorm.
Denne gangen hadde vi med stormkjøkkenet og kokte kaffen ute. Deilig!! Siler litt grut mellom tenna men du verden så godt det smaker.
Hele kroppen og sjela kommer i helgemodus når vi sitter der i de dype skoger, ved tjernet vårt, og har gode samtaler om alt og ingenting. Det blir jo mye bikkjeprat da. Vi er nok litt myrsniper og koser oss med å observere bikkjene våre som nok er de fineste som er i skauen akkurat nå....
Dessverre er jo ikke Philip med mer, men Mikkel Sheltie og lille Millie er jo to veldig sjarmerende nykommere. Mikkel er hunden til Tanjas datter. Hun kjøpte ham for konfirmasjonspengene sine og er ofte med oss "kjerringene" på tur. Nå er hun i Polen, så Mikkel er med "mormor" denne fredagen.
Eldstemann i flokken, Max, prøver å holde oversikten over hva som rører seg i skogen. Han har et stort ansvar som han tar svært alvorlig.
Maiken og Max, to veldig fredelige og innmari gode hunder.
Sola går ned over tjernet vårt. Vi sitter ennå litt til, for å få med siste rest av dagslys, ro og fredagsstemning...............

3 kommentarer:

Unknown sa...

Flotte bilder som gav ro for sjela!!
Deilig med turområde i nærmiljøet, det har vi og...
Skjønne hundar, eg er veldig glad i hundar, men no for tida er det tre kattar som har ein heim her;)
God helg til deg, klem

Anonym sa...

Nå opplevde jeg turen en gang til. :)
Jammen har vi det fint.

Akvarella sa...

Dere er flinke til å komme dere ut, det er helsebot det.

Det er vakkert rundt det tjernet.

Ha en fin helg alle sammen