fredag 17. oktober 2008

Prosjekt kjøkken fortsetter

Vi har hatt en ufrivillig pause på over en uke, men nå er vi i gang igjen. På veggene skal vi ha MDF-plater som vi maler.

Millie ser lengselsfullt gjennom plasten. Hun elsker å egle seg inn på katten. Han blir jo selvfølgelig irritert og prøver å si ifra. Men, han er en snill katt på 9 år så han tar liksom ikke ordentlig igjen.

Noen utfordringer er det underveis. Det er en ovn på stuesiden så vi må til å lage litt større brannmur. Døra til venstre skal tettes.

Det var mange ledninger å finne i koblingsboksene i taket. Da er det veeeeldig greit å ha en hendig elektriker til mann. Nå er alt ryddet. Vi må fore ned taket med en del cm, så mye av ledninger blir lagt der.

Stakkars, stakkars Millie.....

3 kommentarer:

MirreVirre sa...

Burde gå an å snu sjalet ja, men jeg tror jeg er mer en skjerfstrikker jeg =) altså med like lange omganger hele tiden, tihi.
kjøkken er mye jobb i forhold til oppussing! pappa pussa opp her for halvannet år siden, og det ble jammen litt mer jobb enn han hadde tenkt! Lykke til!

Akvarella sa...

Hallo der hjemme.
Kjøkkenet har jeg sett, og jeg gleder meg til å se det ferdig.
Men kjære vene hvor mye du rekker og produsere, i tillegg til alt annet som skal gjøres.
Jeg synes du er flink

Anonym sa...

Hei kjære kollega, nå har jeg vært inne og sett litt på den fine bloggen din. Du er kreativ og dyktig, skjønner ikke at du får tiden til å strekke til. Mitt døgn har bare 24 timer, hvor mange har ditt?
Koz fra AGE