lørdag 8. november 2008

Nå nærmer det seg.

Nå er det kun få dager til kjøkkenet blir montert. Det skal bli deilig å få tilbake muligheten til å lage mat igjen. Hvem skulle tro at man lengtet etter det......
I går hadde mannen min bursdag. Papp ble byttet ut med service og vinglass. Mat ble bestilt på restaurant i byen. Vi fikk ryddet bordet og lagt på duk, lysene ble tent. Det ble i grunnen en ordentlig fin kveld. I dag, lørdag, var det på'n igjen. Vifta ble ferdig montert, mye er ryddet for å gjøre klar til folka som kommer for å montere kjøkken. I kveld er vi tilbake til papp og plast, og vi har spist ferdig pizza.

Det blir en utstikker i taket over halvøya koketoppen er på. Her er vi igang med å montere vifta.

I dette hjørnet har vi hatt benk med oppvaskkum. Det blir det samme som blir stående der i det nye kjøkkenet også, men vi må bare fikse opp underlaget litt.

Vi har valgt Alloc klikklaminat. Klassisk eik. Parkett er upraktisk med to hunder som spinner rundt. Denne skal tåle mye og hadde ikke så glatt og blank overflate som mange andre klikkgulv jeg har sett.

Gulvet er lagt og veggene grunnet og malt med to strøk Lady Easy Care. Vi valgte eggehvit både i taket og på veggene. Veggene er silkematte og taket blankt. Dette skaper litt nyanseforskjeller som jeg tror blir fint. Selve innredningen er jo varm kremfarget.
Her holder vi på med å lage hull igjennom veggen for å få lagt ut slangen til vifta.

Vips, så er vifta oppe og slangen snart på plass.2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er litt av en sjau å fikse opp kjøkkenet ja, vi gjorde det samme for 4 år siden. Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt :-)

Akvarella sa...

SÅÅÅÅÅ, fint det blir.
Gleder meg til å sitte med kaffe koppen i det fine kjøkkenet.
Dere er flinke.
Lykke til videre.