søndag 8. februar 2009

Truls koser seg....

Truls er katten vår, en kastrert hannkatt på snart ti år, som har overlevd et par bilpåkjørsler og diverse hunder. Han var "gårdsgutt" da jeg hadde smådyrklinikk hjemme på tunet. Satt i akkurat passe avstand da pasienter i alle størrelser passerte. Han gjespet litt og slikket seg demonstrativt mens han fulgte med dem i øyekroken. Mange er de hunder som kunne tenke seg å sette tenna i han.

Katter er noen rare dyr. De koser seg der de selv bestemmer det er greit å ligge. Vår katt har en forkjærlighet for vasken på badet. Gjerne med hodet nederst....Jada, han lever.....

9 kommentarer:

Havfruen sa...

Ja er ikke katter snedige. Har hatt en selv men hun forsvant i august. Har leita og etterlyst henne uten resultat. Hun var chippet..så det spørs om er tatt av grevling eller rev. Nydelig hun som ligger i vasken ;-)

Sidselsidserk sa...

Vi hadde katt i mange år og når jeg ser Truls i vasken kommer gode minner. Dessverre er vi så mye på farten at vi ikke kan ha katt, men savner det veldig. Ha en fortsatt fin morsdag!

Havfruen sa...

Hei igjen og takk for kommentarer inne hos meg. Og jeg skal love deg at Major IKKE sover hele tiden. hehe. Han er vill..men på kvelden så blækker han godt.
Idag har jeg lagt ut oppskrift på pølsegryte, mange som har etterspurt. Jeg liker ikke å lage mat, så det er litt komisk at jeg deler matoppskrifter ;-)

Unknown sa...

Så herleg "vask"katt:0)
Dei har sine finurlegheiter, ja....
Gsmlekatten hos oss er av den formeining at det er uverdig å drikke av skåla på golvet, det er mykje meir egneleg å drikke av doen eller kjøkkenvasken;9)
Ha ein fin kveld, klem

Solveig sa...

Slik likte katten vi hadde i mitt barndomshjem også å ligge. Det var rart å se det igjen. Det er koselig med katt, men vi har allergi mot andre pelsdyr i familien, så vi tør ikke - dessverre!

Petunia sa...

Det ser ut som dette er katten som har vasket seg! Herlig!
Todd, den ene katten her burde absolutt hatt et bad eller en dusj, men det er med fare for egen helse. Det er som å starte en sirkelsag. Han er med andre ord ikke glad i å dusje.
Han er rimelig langhåret og da han var liten (da vi fikk han) var han konstant dårlig i magen. Han måtte dusje hver gang han hadde vært på do. Ja, helt til vi fant et fòr han kunne spise og som magen tålte.
Kanskje ikke så rart at han blir olm!
Ellers så er han snill og kosete som dagen er lang.
Takk for koselig kommentar inne hos meg! Kjekt at du liker bildene.
Det er egentlig bare til å knipse i vei. Da jeg begynte å blogge for snart to år siden, så hadde jeg ikke noe spesielt forhold til å fotografere. Jeg likte som de fleste andre å ta bilder når ungene hadde bursdag eller på 17. mai osv. Men etterhvert som bloggingen ble heftigere og jeg litt hekta, så dukket behovet for bilder -egne bilder - oftere og oftere opp. Og man lærer mye ved å ta bilder hver dag. Jeg har ikke noe greie på tekniske begrep om fotografering, men jeg tar bare mange bilder av det jeg vil ha motiv av, og da blir det som oftes ett bilde som er brukenes:)
Ha en flott kveld!

Akvarella sa...

Ja Truls er jo bare helt herlig, maken til selvsikker katt.
Flotte bilder du har tatt Kristin.
Ha en fin uke.

Sidselsidserk sa...

Synes Truls var så god - har en Award til deg på sia mi.

Havfrua sa...

Katter er noen hærlige dyr. Har bestandig hatt katt, huset blir tomt uten. Har noe til deg i bloggen min.