søndag 12. april 2009

Ferdige aprilsokker og litt til

Her er mitt bidrag i Sokker 2009 for april. Jeg søkte på sokker på Garnstudio sine sider og valgte babysokker i Fabel (brukte Regia.....) og et par tøffelsokker i Eskimo. Valget ble sånn fordi jeg hadde et nøste av hver av disse to garnene som liksom ikke rakk til noe....... Har bestilt mer rød Eskimo til en babyponcho.

Også ble det et par sokker til mannen min. Har blandet de to garntypene dere ser på bildet og strikket helt etter hodet. Det grå er Hifa, totråds ullgarn og det multifargede er Austermann Step Duett, med Aloe Vera og Jojobaolje. Litt råflott kanskje, men man må jo stelle pent med sånne manneben også......

I ettermiddag reiste vi en liten tur til Lindholmen i Tønsbergfjorden. Normalt er dette en av de mest populære stedene i fjorden. Men i dag var det behagelig stille. Vi hadde med kaffe og kake og koste oss på en kolle med utsikt over fjorden. Det er på denne tiden av året at det virkelig er fint å være på vannet.

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Skikkelig flotte sokker!! Tenk at jeg hadde sokkefobi før jeg begynte å blogge, men i dette "landet" blir man inspirert av flott arbeid. Heldig gubben som fikk slike fine sokker;)Kos deg videre på nest siste kveld i påskeferien!

Havfruen sa...

Flotte sokker og ingenting er som hjemmestrikket lugger:) Bra Gubben får også da:)

Vi holder koken på hytta enda og fyrer oss snart ut..

Unknown sa...

Hei på deg...
herlig sokker du har strikket og kjekt med sokker til far i huset også...

Babben sa...

Du har jo været skikkelig produktiv - så mange fine sokkerpar på en gang :-) Og Austerman er både godt å strikke av og ha på seg, så nå får du nok en fornøyd mann i heimen.

Ellen Walnum sa...

Flotte sokker! Jeg er på blogghopping i dag og kom til bloggen din via Juni, Gamleheksa, Tankar frå ein kvardag og Akvarella:-)

Elins Strikkeri sa...

Flotte sokker, både aprilsokkane og sokkane til gubben!!Ingenting er så godt å ha på beina som gode heimestrikka sokker:)

Elins Strikkeri sa...

Nei det var i tidligste laget å begynne kl 4.13:)Og i tillegg skulle eg på ettermiddags skift, det er nok klokka på datamaskina som er noko i veien med!!

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Åh, så deilig! Beste tiden hvis man skal nyte skjærgårdens stillhet.

Gullokk (alias Super-TJ) sa...

Takk for trøsten vedrørende uglesokkene. Som sagt var det en real nedtur. Men vi får holde oss til å begynne øverst og felle til tå. Ferdig med det :-)

Grattis med vel gjennomført aprilprosjekt. Her skal jeg si det har gått unna!

Fortsatt fin strikkehelg!