torsdag 9. april 2009

Noen flere ferdige prosjekter


Fant mønster til dette skjerfet på Garnstudio, Drops Design. Hadde 5 nøster Misti fra Du Store Alpakka som i grunnen passet bra med tanke på strikkefasthet og mengde. Resultatet ble et utrolig mykt skjerf i fantastiske farger.

Disse sokkene er strikket i et 4-tråds sokkegarn, muligens On-line, husker ikke helt. Strikket Blueberry Waffle mønster igjen. Garnet er tynt så jeg brukte pinne nr 3. Jeg strikker ganske fast men kunne nok ha gått ned til 2,75. Sokkene ble likevel fine, synes jeg. De legges i kurven med julegaver.

Dette er nytt for meg, nemlig nålefilting. Strikket Blånissevotter i dobbelt Blånissegarn. Brukte reste fra Islenderen jeg akkurat har strikket til å dekorere med. Det ble jo ganske fint da?? Disse skal jeg ha selv. :))

5 kommentarer:

Akvarella sa...

Så flink du har vært, så mye fine ting.
Vottene med nålfilting er jo helt supre.

Havfruen sa...

Kjempeflotte ting du produserer:)

Ja Major ser "smart" ut på enkelte bilder. Et gummiansikt som er utrolig morsomt å ta bilde av:)

God påske til deg også!

Tovepia sa...

Her var det mange flotte ting på en gang. Skjerfet så virkelig mykt ut, fin farge, også. Sokkene var kjempefine med det mønsteret du strikker. Mer arbeidsomt enn vanlig rett og vrangt, men du så mye penere, heldige de som får disse;)Og vottene ble jo stilige med det mønsteret. Aldri prøvd meg på slikt. Fortsatt god påske til deg!

ANNEPÅLANDET sa...

Så flotte ting! Jeg driver og hakker en hals (au, det hørtes vondt ut...) i akkurat det Misti-garnet. Deilig og mykt! Nålefilting har jeg aldri prøvd meg på, det ble kjempefint! Ble nysgjerrig på hvordan det fungerer.
God påske!

Marte sa...

fine bilder : )

vil du ha FLERE BESØK på din blogg?

TRYKK HER: http://www.viraltrafik.se/?marteg

kjempebra side! : )