søndag 21. juni 2009

Dilla på skjerf og sjal

Det er passe håndarbeid i varmen å produsere skjerf og sjal i alle mulige slags farger og kvaliteter. Jeg har en del nøster og bunter i kjempedeilig garn, men det er maks 100 g av hvert slag. Løsningen var Baktusskjerf i to farger.

Disse to er strikket i blanding av ull og silke, alpakka og helt ren merinoull. Synes de blir veldig fine med ulik mønster på fram og baksiden. Det ene er stripet med grått og et flerfarget garn i rosa og lilla.

I tillegg har jeg heklet to Muffins sjal/halstørkle. Det grønne er i Rowans alpakka og det flerfargete gulgrønne er i håndmalt Fairytale, et utrolig deilig garn. Dette sjalet er ganske stort og deilig. Beholder nok dette selv, mens flere av de andre kanskje blir gaver..... Det vil tiden vise. Det ensfargete grønne er forresten produsert på Skrimturen vår og er båret gjennom "villmarka".5 kommentarer:

Havfruen sa...

Jøjje meg hvor du produserer? Veldig fint er det også..men må le også da..at du har med deg strikketøy på tur, hehe.

Grattis til deg og frøkena i innlegget under:) Flott jente!!
Ha en flott søndagskveld, klem:)

Monicas sa...

hei....så morro at det e flere der ute som e gla i sjal...æ e en av dem...har nettopp avsluttet ett englemaskesjal, har et levinasjal på pinnan, og ska legg opp ett englesjal tell...kan ikke ha bare ett håndarbeide...kjempefine de du ha laga...go søndag

Gry Viola og Roxie sa...

Så fin skjerf/sjal du har strikket. Veldig flittig du som strikker på tur!! Skulle ønske selv at jeg kunne strikke men det får jeg overlate til de som kan det!!

Elins Strikkeri sa...

Jøss for ein produksjon av flotte sjal, ja sant det er godt å ha eit lite strikk med seg på tur:) Fortsatt fin sommer!

ANNEPÅLANDET sa...

Sannelig er du produktiv! Så deilige sjal - ren luksus! God ide å bruke "enslige" nøster på denne måten!