søndag 6. desember 2009

Flere prosjekter

Jeg har hjulpet en venninne med å strikke Fanagensere til et tvillingpar. Det er til to jenter på 9 år som mistet det meste av det de hadde i husbrann. Vi strikket en genser hver; jeg en i brunt og petrolblå og venninnen min en i lys rosa og brunt. Utradisjonellle farger, men ganske fine synes jeg....

Jeg har strikket et langt skjerf i Alpakkagarn fra Vikinggarn. Veldig mykt og godt. Dette blir gave.

Litt hekling har det også blitt. To Muffinsjal i tjukt garn fra Järbogarn. Det lysegrå er pakket inn som gave. Det andre vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med. Kanskje jeg skal ha det selv??

Mer hekling. To lange skjerf i alpakkagarn. Det brune er i Vikinggarn og det blå er i Iris fra Rauma. Fantastisk fint garn. Har laget et bredt sjal i samme teknikk til meg selv i Iris. Lett og luftig. Og raskt å lage. Disse to blir muligens gaver.

Til slutt et lite Muffinssjal i lilla og et par blå raggsokker. Sjalet er i en tråd bomullsgarn og en tråd Vivaldi fra Garnstudio. Sokkene er i et sekstråds sokkegarn kjøpt i Sverige som jeg har strikket av det flere ganger. Veldig godt garn som jeg ikke husker navnet på. Men det er kjøpt på Rusta på Nordbysenteret rett ved Svinesund. Dette blir nok gaver, tenker jeg.

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Så mye flott du har laget! Fanagenseren er jo en favoritt, og sjalene dine ser så fine ut! Enn jeg som ennå ikke har heklet et sjal..må visst skjerpe meg..
Kos deg i adventstida og klem fra meg;)

ANNEPÅLANDET sa...

Oj, for en produksjon! Alpakkagarn er og blir deilig og ikke minst VARMT - flotte gaver og heldige mottakere! Og fanamønsteret blir man aldri lei - forferdelig å miste alt i brann, men heldigvis får de da en varm og deilig genser i vinter! Et bra og nyttig tiltak. Ha en fin uke!

Akvarella sa...

Her var det mye fint, du rekker da mye synes jeg.
Gleder meg til å se småfrøknene igjen nå.