torsdag 7. januar 2010

Noen nye prosjekter

Jeg har vært skikkelig forkjølet siden julehelga og har av den grunn sittet mye inne. Da blir det litt strikking, lesing og tv-titting. Har strikket to herreluer. Lillebroren min hadde akkurat bursdag og skal få velge seg en av dem som gave. Den til venstre er i et ullgarn kjøpt på nettet av "Malsen og Mor". Husker ikke hva det heter, men fargene er utrolig fine. Den andre er i Freestyle.

Jeg har laget et sjal med lue til meg selv. I verdens fineste lillafarge. Sjalet er heklet i Iris, et alpakkagarn fra Rauma. Lua er i en tråd Finull og en tråd Iris. Utrolig mykt og deilig. Har litt dilla på Iris. Lagde flere sjal og skjerf i det til jul.


Jeg har strikket en vest til meg selv også. Den er i en tråd Kitten Mohair og en tråd Sisu. Kjapp å strikke på tjukke pinner. Jeg kjøpte med et nøste Palett mini og lagde et matchende skjerf til. Morsomt garn i mange ulike fargekombinasjoner. Det er egentlig et sokkegarn, må prøves til sokkestrikking også tror jeg......5 kommentarer:

Havfruen sa...

Du har vært inne lenge ser jeg ut i fra den enorme produksjonene:)) Flott alt sammen, du imponerer meg hver gang. Jeg som er stolt av det ene skjerfet jeg fikk til. Men VARMT det er det iallefall.

Sliter med forkjølelse jeg også, værste nå er hosten. Blir helt satt ut etter ei "økt". Var inne på en butikk for å kjøpe meg ny klokkerem i dag...og jeg kjente hosteøkta kom...trodde ikke jeg skulle komme meg fort nok ut. Damen bak disken prøvde å slå av en prat men...
Ha en flotters kveld:) Klem fra meg:)

Akvarella sa...

Så mye fint du har gjort.
Den vesten og skjerfet var så nydelig.

Solveig sa...

Det er jammen godt en har glede av håndarbeid når en må holde seg innendørs i sofakroken. Skal si du har hatt litt av en produksjon i det siste. Likte veldig godt vesten og skjerfet. Så lurt å strikke skjerf av Palettgarnet - har to nøster i lageret mitt.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har strikket.Virkelig nydelige farger.Det var en venninde som også skrøt av det garnet Iris.Skal på Husfliden nå da må jeg se på det og kjenne.Du er kjempe flink.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

Felisi sa...

Lekre ting du har laget! Jeg falt spesielt for sjalet og vesten, akkurat mine farger ;)