onsdag 15. september 2010

Bli med på tur da vel...

Onsdag er turdag for min yngste sønn og meg. Han rir på Faxi og jeg går med hundene ved siden av. Her er vi på tur mot skogen. Faxi koser seg på tur, spesielt når han slipper å ha på salen. Nesten så man kan se han smiler.Turen går videre innover forbi jernalderplassen. Det er en plass som barneskolen har bygget opp etter modell av hvordan folk bodde i jernalderen. Ormegrasset er nesten like høyt som Faxi og har nesten samme brune farge. Høsten er definitivt kommet.

Alle stiene rundt jernalderplassen har fått navn av min venninne som eier Faxi og skogen. Her finner man Rådyrbakken, Grevlingstien og Klatrebakken.

Videre innover i skogen bærer det. Forbi skytebanen hvor det er helt stille i dag. Ned over bakken mot skogsbilveien mot Arnebu.

Er vi på tur så er vi på tur. Faxi tar seg en liten pust i bakken og en liten matbit. Når man er en 28 år gammel herremann så kan man ta seg slike friheter....

I dag har Faxi gått og "smilt" på hele turen. Tror egentlig han synes det er litt hyggelig med bikkjene også.

Etterhvert dreier vi hjemover igjen. Tar til venstre ned gjennom skogen mot jordene. Siste etappe før vi er tilbake i sivilisasjonen går gjennom mørk granskog.

Gutta avslutter turen med en frisk trav.

Litt vondt i rumpa etter å ridd uten sal, men godt fornøyd med innsatsen.

Da var det bare å ri opp forbi nabogården, nedover mot hovedveien, krysse denne og opp beitet mot stallen.

Takk for turen :)

3 kommentarer:

Akvarella sa...

Du er flink Kristian, det så veldig koselig ut.

Klem fra Bestemor.

Havfruen sa...

Takk for turen...skulle gjerne vært der på årntlig:) Hva er vel bedre enn nautur, dyr og samhold? Hund og hest skal visstnok ha en viss samhold i kommunikasjon...Major ser på de som andre hunder,,les anspent:))
Herlig å se dette...
Ha en flott kveld, klemmings herfra:)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon