mandag 15. november 2010

Ny produksjon

Jeg har en kollega som er veldig glad i hjemmelagede ting. Sist vinter heklet jeg et lilla Muffinsjal til henne og strikket matchende pulsvanter. Denne vinteren skulle hun kjøpe seg en kåpe hun hadde spart lenge til. I den anledning lurte hun på om ikke jeg kunne lage et sett til. Joda, det kunne jeg jo. Koselig å lage noe til folk som setter pris på det. Min kollega er nordfra og snakker ofte med store bokstaver. Og det gjør hun visst når hun kjøper garn også :)) For jenta kom med en bærepose full av garn til tre ulike sett. Jeg kunne bare bruke fantasien......

Først heklet jeg et stort rødt sjal i Kitten Mohair og strikket et par pulsvanter til. Sjalet står i Dalegarn Tilbehør Nr. 179. Pulsvantene fant jeg på Ravelry.Deretter ble det skjerf og pulsvanter i Freestyle. Oppskriften er fra samme hefte. Egentlig mye finere i virkeligheten enn på bilde. Fint når man får dratt rillene ut litt. Også er det en enkel heklekant rundt. Nå har jeg garn til et sett igjen, pluss at hun har mistet ene pulsvanten fra i fjor. Egentlig så har det vært litt koselig selv om det ble litt mer enn jeg hadde tenkt. Når man får boltre seg fritt med hva man vil lage.

Jeg har laget noe til meg selv også. Et sjal som heter Merope og er fra 7 small shawls to knit by Rosemary Hill. Garnet er Regia Hand Dye eller noe sånt. Egentlig et garn til sokker men det egner seg fint til sjal.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Kjempe nydelige.Nydelige farger og mønster.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Liv sa...

Mye flott,fine farger og flotte mønster! Og så er det så moro å lage til dem som setter pris på hjemmelagede saker;)

Petunia sa...

Kjekt å ha litt sånne oppdrag tenker jeg og flott å ha en kollega som setter pris på det man lager!
Veldig fine ting og flotte farger. sånt muffins sjal kan jeg også hekle og jeg kan egentlig ikke hekle i det hele tatt;)

Havfruen sa...

Jøss.....ikke rart hun kjøper masse garn! Skulle vært litt nordlennning jeg også ja:)) Kjempefint:)
Ha en fin kveld, klem fra meg:)