onsdag 29. desember 2010

Noen av høstens prosjekter

Dette sjalet heter Hitchhiker og er strikket i Bugga fra The Sanguin Gryphon. Morsomt å strikke, det hele vokser fram på skrå. På den måten er det bare å holde på til man har igjen garn til avfellingen. Det er litt skjevt, langt og smalt. Nesten som et skjerf. Bugga er et nydelig garn med en del kashmir i. Har brukt det til sokker også. Funker fint der også, men det blir nesten litt råflott. Jeg har for lengst innsett det: Jeg er en garnoholiker :))

Trådene er ikke festet når bildet er tatt, men nå er skjerfet gitt bort som gave til jul, med tråder festet.

Jeg har strikket noen luer som ble gitt bort til jul. Alle er i ulike tykke garnvarianter som Eskimo, Alfa og Easy. Mange morsomme lueoppskrifter å få kjøpt. På Drops Design er det også en del å velge i. Den beige og den flerfargete nede til høyre er fra Drops.

Jeg har strikket noen vottepar også. De hvite er Bellas Mittens og er strikket i Alfa. Selbuvottene er strikket i gammelserien til Rauma etter god gammel oppskrift. De beholdt jeg selv :)) Mamma endte opp med de orange og hvite. Disse er i Heilo og oppskriften fant jeg i et nyere hefte fra Sandnes eller Dale. Det går litt i surr med hvor jeg har de ulike mønstrene fra når jeg samler opp prosjekter over en lengre periode. Skal skjerpe meg og prøve å få det blogget etter hvert.

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, sannelig får du forbrukt noe garn, du også, men flotte plagg blir det også!
Jeg har som nyttårsforsett å slanke garnlageret, så får vi se om det holder:O)
Ha en fin kveld og klem fra meg;)

Havfruen sa...

At du er garnholiker, kommer vel ikke som noen bombe, hehe:)) Men greit nok, du produserer de vakreste ting:)
Ha en flott kveld, klem fra meg:)

ANNEPÅLANDET sa...

Så mye fint du har strikket! Jeg er jo spesielt svak for selbuvotter, jeg da, og begge parene dine var flotte.

Kjempefine bilder i forrige innlegg! Tror truger må være tingen i den løssnøen som er nå - det ser gøy ut også. Har aldri prøvd det selv, men får litt Sverre M. Fjeldstad- og naturmagasinet-følelsen av truger.

Ha en fin nyttårshelg!