lørdag 22. januar 2011

Bestilling


En kollega hadde lyst til å gi en god venninne av seg et lite sjal. Jada, jeg tilbyr meg :)

Denne venninnen er glad i farger så kollegaen min valgte en ganske frisk grønnfarge med orange kanter. Høres ganske spesielt ut, men egentlig så ble det fint synes jeg. Garnet er Drops alpakka, et forferdelig tynt garn. Men resultatet ble et veldig mykt og godt sjal. Strikket i bred ribbestrikk, dvs. at det er tre omganger i hver glattstrikkstripe. Kantet det med to rader med luftmaskebuer


Nå er det overlevert. Håper det faller i smak.


2 kommentarer:

Petunia sa...

Skal si du er produktiv med alt det andre du har laget i innleggene under her også!
Helt imponert jeg!
Jeg har faktisk klart å ta frem strikkepinnene igjen jeg også og nå går de i sokker og pulsvanter. Kaldt på jobben!
Det er vel kanskje ikke så vanlig at marsvin er venn med hund og katt på den måten. Jeg hadde glatt latt Jølle vært sammen med han helt alene, men ville aldri latt kattene vært sammen med han om jeg ikke var tilstede. De synes han er ok og kan gjerne kose med han i mitt nærvær, men jeg snur aldri ryggen til. Den ene katten hoppet ned i buret til Luke i går og stelte han litt, men kom seg ikke fort nok ut når Luke ble helt yr av lykke og begynte å hoppe og sprette nede i der. Luke ble så lei seg når Silver forsvant ut. Han ropte og kalte på han. Jeg tror nok Luke har mer lyst på selskap av dem enn de av han.
I dag får jeg kanskje "barnebarna" på besøk igjen. Min sønn og sambo har to chinchillaer og siden de skal pusse litt opp i leiligheten de neste ukene, så har jeg tilbudt meg at de kan være her slik at de slipper støv, bråk og malingslukt. Jølle forelsket seg helt i dem forrige gang de var her. De var selskap for Luke også og siden burene stod tett sammen, "snakket" de en del med hverandre. Chinchillaene var vant til å få en rosin pr dag hver seg og dette ble overført til Luke og Jølle også. He rgang rosinboksen kom frem, var det full dans i chinchillaburet, plystring i marsvinburet og Jølle satt så fint og ventet på sin rosin som han fikk til slutt.
Dyr er kjekt!!

Tovepia sa...

Direkte spreke farger, og det så herlig godt og lett ut!
Jeg regner med mottaker ble storfornøyd, litt av et arbeid.
Ha en fin kveld, klem fra meg;)