lørdag 19. februar 2011

Ny jakke i Puno

Ferdig!!!
Garnet ble kjøpt inn før jul, Puno fra Rauma. Fantastisk lett og luftig garn i Babyalpakka. Dyrt som F.... men fantastisk å ha på seg. Måtte bare prøves.

Kroppen inni er under "remodellering" (-5 siden nyttår) så jakka ble litt vid. Løste det med å lage et lite legg foran. Men den sitter ganske greit synes jeg.

Jeg elsker å gå i ull. Fryser bestandig uten. Tror denne her blir mye brukt. Kjekk å ha på kontoret :))

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Av og til skal man unne seg noe godt garn, og denne jakka fortjente det virkelig, kjempefin!..og når kroppen også er under endring, så er den jo perfekt. Så flink du har vært!!..har slike planer om en liten kroppsredusering selv, men ikke så enkelt:O)
Ha en flott lørdag, klem fra meg;)

Havfruen sa...

Knallfin jakke og jaggu er du flink. -5 er bra. Var nede i -4 jeg. Men røykeslutten har gitt + 3 enda jeg synes ikke jeg spiser mere...
ull er godt ja...jeg takler ikke fleece, klamt og ekkelt!!
Nyt kvelden, klem fra meg:)

Grete sa...

Kjempe lekker Kristin, du er super flink!!!!
Garn er blitt veldig dyrt,var hos Tante Sofie å kjøpte garn for å strikke lue og hals til Anna, 70 kr nøste....... takk.... !!!!
Men det blir sikkert fint og deilig.
Ha en fin dag , hils gutta.
Klem fra tante Grete.

Grete sa...

Hei igjen, Kristin!
Må rette opp at butikken heter selfølgelig, Frøken Sofies sy og strikk.
Garnet er kashmir alpakka fra Sandnes Garn, det blir helt sikker deilig for det klør jo ikke som mye ullgarn gjør.
Så nå er det bare å få tid til å strikke lue og mye annet..... Gleder meg.
Klem fra tante Grete.

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin jakke.Den likte jeg veldig godt.Nydelig knapping på den.Kjempe fin.Det garnet har jeg aldrig prøvd.Rauma har så mye fint garn.Ønsker deg en riktig fin Søndagskveld og ny uke.Klem fra Bodil.

Anonym sa...

Hei igjen.Du lurte på hvor mye garn det gikk i bølgeteppe.Vanskelig å si fordi at jeg bruker en del restgarn å kjøper til etter hvert.Så hvet nesten ikke.Jeg fant mønster hos bloggen SEFTA HOLM DESIGN seftaholmdesign.blogspot.com Hun skrev framgangsmåten for en stund tilbake.Striper og farger har jeg komponert selv.Riktig god natt.Klem.