søndag 30. oktober 2011

Søndagstur i de vestfoldske skoger–del 2

IMG_0463

Også denne helgen har vi vært på ukjente trakter i de vestfoldske skoger. Målet for turen var Skibergfjell, Vestfolds høyeste punkt på 632 moh. Bildet over er fra turen opp. Den var variert med åpne partier med utsikt, bergerabber med glissen skog og skikkelig gammel skog med mosedekt bunn.

IMG_0468

Endelig oppe. Toppen er jo ikke så høy, men vi hadde jo gått i motbakke en drøy time i javn fart. Utsikten var flott i alle himmelretninger.

IMG_0467

Også måtte vi jo skrive oss inn i boka på toppen Smilefjes

IMG_0464

Datoen er 30. oktober og mye av turen gikk vi bare i ulltrøya. Temperaturen lå på 10-12 grader og sola skinte. Ikke mye som tyder på at vinteren er rett rundt hjørnet. I går fant jeg flere hvitveis i skauen hjemme.

IMG_0471

Mamma da; du vil ikke si at du ikke har med matpakke til oss??

IMG_0472

Utsikt østover. Holmestrand i det fjerne……

IMG_0476

Utsikt nordover med høyere fjell i det fjerne. Kanskje er det Norefjell…..

IMG_0473

Ganske flott til å være i lille vestfold. Og best av alt; det finnes jo ikke folk her. Vi traff en gruppe på fem på en fantastisk søndag i oktober med sol og mildt vær.

2 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Flotte bilder du viser og det er helt sikkert helt topp å komme seg ut slik. Med meg blir det stort sett vandring i nærområdet, men for all del det er herlig det også;-)
Ønsker deg ei fin uke - klem herfra

Havfruen sa...

For noen nydelige bilder....dette er en side av vesfold jeg ikke har opplevd "live". Flotte bilder i innlegget under også.
Jeg arriverer vestfold på torsdag...da er det klart for mormordager...gleder meg VELDIG:)
klemmings:)