torsdag 23. februar 2012

Små prosjekter

Jeg har strikket jevnt og trutt i hele sommer, høst og vinter. Men jeg har totalt manglet blogglyst. Det meste av småprosjekter er gitt bort, men noe småtteri er igjen. Har tatt bilde av noe av dette for å vise det fram her.

 

DSC05614

Nesten vanskelig å se hva det er på bildet over. Men det er votter i Mirasol og “dulpeditt-garn” fra Du Store Alpakka”. Vottene er lett tovet og veldig gode å ha på. Mye av elastisiteten er beholdt når de er så lett tovet. Oppskriften fikk jeg med da jeg kjøpte garnet i butikken deres på Garn. Har nemig en liten stopp der stadig vekk på min vei til Gjøvik…..

DSC05616

Under er et par tova votter i Lett-Lopi. Ordetlig Islandsgarn. Vottene ble kjempegode og varme. Jeg brukte dem under Femundløpet med doble alpakkavotter inni. Da ble det i hvert fall varmt nok. Oppskriften er fra ei venninne.

DSC05618

Denne blåfargen er en av de fineste fargene jeg vet om…….

DSC05620

Også hadde jeg dilla på Arne og Carlosluer i høst. Den blå og hvite har gubben fått. De to andre er mine. Også er det jo noen som har blitt gitt bort til jul Smilefjes

DSC05624

Lua og vottene under er et resultat av en av mine ekskursjoner til Gjøvik via Gran. Oppskriften står i en av heftene fra Du Store Alpakka som kom ut i høst. Vottene er i Fairytale og Sterk. De ble veldig fine synes jeg. Men lua…… Den ble rar. Tror ikke den blir brukt av meg.

DSC05629

DSC05632

Lua under er i Fabel og Silk Mohair fra Drops. Oppskriften er også Drops Design. Hvis du ser godt etter så ser du en alpakkadusk i saueskinnet. Dusken ble prikken over i-en synes jeg. Lua er veldig god å ha på, mykt og godt garn samtidig som en rett og en vrang gjør at lua sitter godt på hodet.

DSC05626

2 kommentarer:

Grete sa...

Kristin, du er super flink!!!!!!
Klem fra Grete.

Akvarella sa...

Fantastisk Kristin, jeg er stolt av deg.
Det du gjør blir jo så pent, både fargemessig og utførelse.
Glad i deg jeg.
Klem fra mamma