tirsdag 23. april 2013

Litt småtteri

Strikker og strikker på litt forskjellig småtteri. Men har blitt litt hekta på wordfeud og det tar litt tid ...... Men veldig morsomt da :)

Dette skulle egentlig bli votter med rillekant nederst. Mønsteret var ett av to i Projo sin vottealong på facebook. Men synes dette ble upraktiske og tynne votter og omgjorde dem derfor til lette sommersokker. Jeg liker veldig godt å bruke ullsokker sommerstid også, men da gjerne ankelkorte sokker. De er strikket i Drops Delight på pinne nr 2,75. Mine nye karbonpinner. Sukk, de er bare helt utrolige :))))

Disse er det andre alternativet til votter i april i samme along. Strikket dem i Drops Nepal. Disse ble jeg veldig fornøyd med. Mønsteret heter Bittas Mittens og finnes gratis på Ravelry.

Restegarnsokker i Sterk. Sterk er absolutt en av mine favoritter i sokkegarn. Hele vinteren har jeg ullsokker rett på foten. Da er det ingenting som kan måle seg med Sterk. Disse er gitt bort for over en måned siden. Tror de var med på Finmarksløpet jeg :)

Mariussokker til meg selv i Sterk. Blir nok flere sånne par. Artige og raske å strikke.

Til slutt et par vanlig tykke raggsokker til mannen i huset. Strikket i Fjell sokkegarn fra Hillesvåg. Han er også en sånn ullfrik som meg når det gjelder sokker..... Og jeg strikker gjerne når jeg ser mottakeren bruker det han får.

2 kommentarer:

Solveig sa...

Så lurt å gjøre de påbegynte vottene om til sokker. De ble veldig fine. Skal si du har laget mange forskjellige sokker. Er enig med deg - votter bør helst være tykke. Strikket bare flettevottene, jeg.

ANNEPÅLANDET sa...

Fine sokker! Likte de stripesokkene godt jeg - jeg er svak for striper.