fredag 21. juni 2013

Pusler med mitt

Våren er en travel tid med utesysler i hage og heim. Men i år så har ikke den hagebiten tatt helt av. Det har liksom vært litt for kaldt og litt for vått. En positiv følge av dette er at det blir produsert ullsokker og votter :)

Annes Blomst designet av Wenche Roald, strikket i Rauma Gammelserie på pinne nr 2,5. Disse er laget i forbindelse med Projo Vottealong 2013 på Facebook.

Mariussokker er en liten favoritt om dagen. Disse er strikket i Fjord Sokkegarn fra Hillesvåg. Jeg strikker vrangbord og sokker på pinne 3, men går opp til pinne 3,5 på selve mønsteret.

Disse er strikket ut av samme blålilla seks-tråds Onlinenøste. De mørke har fått med seg en tråd mørk blå Plum og er strikket helt enkle i glattstrikk. De lyse har fått selskap av en tråd hvit Plum. Disse er strikket med "spiralvrangbord" slik som Annepålandet beskriver i bloggen sin. Artig å se hvoran en tynn, lodden tråd påvirker fargen.

2 kommentarer:

Barwitzki sa...

God kveld så fin votter du har strikket. Veldig søt er sauvotter også du hadde tovet en litt. Jeg strikker nå sokker også - sokker er alltid veldig fin - og etterpå jeg vil strikker votter med deilig mønsteret. Jeg leter mønsteret! Ha en riktig god kveld og hjertelige hilsen sender deg Viola.

ANNEPÅLANDET sa...

Du strikker så utrolig mye fint - fine fargevalg og kombinasjoner, veldig inspirerende!
Jeg ligger litt på etterskudd med den vottealongen...