fredag 21. februar 2014

Sokker, votter og luer

Jeg er mest glad i å strikke små prosjekter for da blir man jo raskere ferdig :) Denne gangen har jeg gravd fram garn fra lageret. Inspirert av de fine OL-luene så har jeg heklet to luer.

Den grå lua er heklet i Cortina på pinne nr. 5 og den blå er i Puno på samme pinne nr. Begge luene er litt baggy, akkurat sånn jeg liker dem.

Disse heter Alle hjertervotter og er designet av Lill C. Schei. Jeg har strikket dem i Finull på pinne nr. 3,5 og 4. Etterpå er de tovet i vaskemaskinen på 40 grader. De er fremdeles litt romslige så det blir nok en runde til i maskinen.

Synes disse sokkene er så fine. De heter Hearts for my children og er designet av Bitta Mikkelborg. Mønsteret er å finne både på Ravelry og i boka hennes, Sokker hele året. Jeg har strikket dem i Nordlys og Fabel på pinne nr. 2,25.

Disse heter Bjarne og er også designet av Bitta. Jeg strikket dem i Regia Silk og Sterk på pinne nr. 3. Morsomme å strikke fordi det veksler i mellom strukturmønster og mønster i to farger.

1 kommentar:

Sidselsidserk sa...

Hei, her går det unna i kjempefart:)) Nydelige hjertevotter og hjerstesokker. Herlig bilde av Maiken på FB - her er det tørt så det hadde ikke vært mange sumpene å boltre seg i for henne.
Ha ei fin uke, klem