fredag 30. januar 2015

Litt praktisk småtteri

Av og til synes jeg det er godt å sitte å strikke helt enkle praktiske ting. Jeg har mange flotte sokker med fint mønster og flotte farger, men det er ofte de helt enkle jeg velger. Spesielt de som er helt tynne.

Disse er strikket i Fjord sokkegarn fra Hillesvåg på pinne nr. 3. Fin knallrosa farge. De blir foreløpig puttet i kassa for ferdige prosjekter.

Også ble det et par vanlige raggsokker i et eller annet vanlig raggegarn, dog av det myke slaget. De er strikket på pinne 3 og puttes også i kassa for ferdige prosjekter. Godt å ha en sånn kasse, for plutselig så er det noen som ønsker seg noe :)

Når sønnen og mannen i huset sier de kunne tenke seg noe hjemmestrikket så er jeg kjapp med å slå til. Det er så koselig å se de bruker noe jeg har laget. Mannen i huset bruker riktignok kun hjemmestrikkede sokker, men andre plagg brukes lite. Denne gangen var det pulsvanter de synes så litt praktisk ut.

Det ble to par Annepålandet Mitts. Dette er mine absolutt favoritthåndplagg. Superpraktiske og fine. De grå er strikket i Freestyle og det flerfargede er i Drops Big Delight. Begge på pinne nr. 4,5. Raske og greie prosjekter.

1 kommentar:

Ingun sa...

Hei.
Sokker er alltid grei strikking.
Godt med varme tasser..