onsdag 12. november 2008

Ferdig montert!

Tre kjappe bilder etterat monteringen er fullført. Det står igjen en del elektrisk arbeid og listing. Det skal også legges fliser over oppvaskkummen. Vi har brukt kvelden til å flytte inn i skapene. Nå er de nesten fylt opp......
Bikkjene synes dette begynner å bli kjedelig, stakkars. Derfor tok jeg med meg jentene på en måneskinnstur. Trolsk stemning og så lyst at man ikke trengte noen lykt. Det var akkurat frost og lufta var kald og klar. Nydelig.....
6 kommentarer:

Akvarella sa...

Det er nydelig kjøkken, det kommer dere til å bli glad i.
Jeg trodde du hadde malt over det jeg har dekorert på brannmuren, men du skal kanskje ikke det. Jeg synes det var koselig at du ikke har gjort det.

Unknown sa...

Gratulerer med det omtrent ferdige kjøkkenet, det vart utruleg
flott:0)
Klem, Line

Anonym sa...

oi oi...grattis, det var fint. Regner med du er lettet og fornøyd?

GAWO sa...

Fant fram til bloggen din via "In my mothers name".

Skal si du har fått et fint kjøkken. Og jeg er imponert over alt arbeidet dere har lagt ned.
Gratulerer.

Pernille sa...

Så vakkert kjøkkenen ditt blir! Jeg er sikker på at du kommer til å trives der når alt er ferdig!. Et kjempearbeid dere har lagt ned. Nydelig bilder du har tatt også!

Du og hundene hadde sikkert en koselig tur i måneskinnet:) No skal jeg på trening med hunden i sørpe og regn. Sørpa og regnet kunne jeg ha vært foruten, men vi får det sikkert gøy alikevel:)

Lykke til videre med kjøkkenet. Jeg kommer tilbake og titter:)

Anonym sa...

Gratulerer med flott kjøkken. Det er virkelig lekkert. :-) Jeg har fulgt med i endringsfasen og gledet, og gleder meg med dere. Takk for nydelig kommentar på bloggen min. Du skulle visst hvor godt den varmer.
Klem fra Grethe