tirsdag 16. desember 2008

Den gode julefølelsen......

Advent, ventetid, en god tid...

Jeg har alltid likt adventstida med alle de koselige aktivitetene. Ikke baker jeg mye lenger, vaske rundt, hva er det?? Nei, for meg er dette en tid for å brenne lys på frokostbordet, juleavslutninger med ungene, turer med bikkjene i nattsvart skau. Med eller uten hodelykt. Men jeg må innrømme at panikken periodevis kan gripe meg litt inntil alle gaver som skal sendes er sendt.


Noen gaver har jeg fått laget fant jeg ut da jeg begynte å finne fram fra hylla mi.
 • 2 skjerf
 • 2 par pulsvanter
 • 1 par tovete sokker
 • 4 par sokker  I tillegg har jeg akkurat gitt bort et sett med skjerf og pulsvanter i Babyull til min mamma (som strikker mer enn nok selv).


  Jeg er blitt utfordret av Liv til å fortelle 7 ting om meg selv. Tenk at det skal være så vanskelig?? På den ene siden skal det fortelle noe om meg samtidig som jeg synes at det er viktig at det ikke blir altfor privat. Vi er tross alt på nettet.....

 • Jeg studerte til jeg var nesten 27 år. Etter det har jeg jobbet i mer enn 21 år som veterinær. Jeg har jobbet med produksjonsdyr, smådyr og nå i offentlig forvaltning.

 • Filmer, hmmm... hva skal vi si her da? Jeg liker dramafilmer. Gjerne filmer med "happy ending. Liker engelsk, nordisk, gjerne litt snufsefilmer.

 • Jeg har bosatt meg i min hjemby i Vestfold etter 16 år utabygds. Jeg studerte i Oslo i 6 år, bodde en del år i Snertingdal (Gjøvik). Var innom Vanylven kommune og Ålesund en kort periode. Dro tilbake til Gjøvik igjen, men nå til Hunndalen.

 • Jeg ikke se noe, men kan ha glede av å få med meg tirsdagene på TV2, "Hjartet på rette staden" på lørdagskvelden. Ellers så er "Nytt på nytt" en sikker vinner.

 • De siste årene har jeg reist lite utenfor landets grenser. Men i yngre år var jeg på et par interrailturer i Europa. Seiltur i Middelhavet, Instruktør på Redningshundkurs på Island, Englandstur med eldstemann med besøk på Old Trafford for å nevne noe. Har reist en del i Sør-Norge og Danmark. Fjellturer på Hardangervidda og i Jotunheimen. Da kommer jeg ikke på noe mer.

 • Har tenkt mye på hva som er viktig å fylle fritiden med foruten familie og venner. Har kommet fram til tre ting jeg vanskelig klarer meg uten; bøker, håndarbeid og turer med hundene mine.

 • Jeg er mamma, kone, venn, kollega, hundeeier, datter, søster mm. Har ikke så stor familie, men det er jo ikke antallet mennesker i livet som teller. Bare de man har er mennesker som jeg er glad i og som setter pris på meg.


  Ja, Liv, jeg har svart etter beste evne. Håper du har blitt bedre kjent med meg..............

3 kommentarer:

Anonym sa...

Arti lesing. Enig i at man ikke trenger vaske og bake i bøtte og spann til jul. Jeg har kun bakt hundekjeks til Major, det blir med de. God jul og fortsett å nyte tida.

Akvarella sa...

Et kjempefint innlegg, kjære datter.
Takk for en fin handledag på byen i dag.
Kos deg videre men førjulskosen.

Unknown sa...

Artig å lese, og ein vert jo litt betre kjende på denne måten:0)
Innom for å ynskje deg og dine ei god og fredfull jul...
Varme klemmar Line