søndag 16. august 2009

Blåbærtur

To gode venner rusler innover i skogen....

Maiken spiser blåbær, og.....

Millie spiser blåbær......

6 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så søte de er begge to der de legger i vei på blåbær tur!!
Ha en fin uke!!

ANNEPÅLANDET sa...

Så søte!!! Og jeg regner med at alle var enige om at det var en fin tur!

Anonym sa...

Hei.Virkelig to nydelige blåbær plukkere.De er så søte.Håper att det smakte med blåbær.Ha en riktig fin Mandagskveld.Bodil

Bestemor Drillo sa...

Her oser det kos av bildene! Jeg tenker at du hvor heldige vi er som kan gå ut i skog og mark å høste fra naturen. Ha det godt !

Strikkebesta sa...

Hei, takk for triveleg kommentar hos meg, måtte ein tur på gjenbesøk. Artig at du fann innlegget mitt om Sandvikgarden, dit bør legge turen ein sommarsøndag. Koseleg blåbærtur du har hatt med hundane. Ellers såg eg på innlegget frå rullesteinsstranda, trist med oljesøl, og særleg at giftkonsentrasjonen er ekstra høg, ettersom eg har fortått. Flott at mange gjer ein frivilleg innsats, likevel er det ingen som klarer å rydde opp som naturen sjølv. For nokre år sidan var det eit forlis utanfor Runde, oljesøl på mange strender i kommunen, men når storhavet hadde fått stått på og vaska berg og rullestein, vart oljen nedbroten utruleg raskt! Heldigvis! HA ei fin helg.

mimouna sa...

Fikk nesten litt assosiasjoner til blåbærturen av Prøyssen her jeg. Deilig med en tur i blåbærskoge for både to- og firbeinte.