søndag 18. oktober 2009

Long time, no see........

Lenge siden sist, ja. Men det har vært en travel tid hvor jeg har måttet prioritere hardt. Jobben tar sin tid, ikke noe mindre å gjøre der, nei. Hus, familie og bikkjer skal ha sitt. Når det også i tillegg er mye som skjer ellers så ble bloggen skjøvet ned på lista over ting man gjøre.

Høstens lille utskeielse derimot har vært en liten tur til Cinque Terre i Italia. Kjempetur i godt og varmt sommervær.
Området ligger langs en utrolig klippekyst. Det er fine stier mellom landsbyene som ligger her. Vi fikk gått et par skikkelige fotturer med en del høydemeter. I sekken hadde vi alle slags godsaker til lunch. Turene endte til slutt med bading i Middelhavet med en lav kveldsol som fargesetter........

Landsbyene er utrolig sjarmerende der de klorer seg fast langs kysten. Kombinasjonen av aktivitet, mat og vin, bading er deilig når kuldegradene begynner å dukke opp hjemme i Norge.

Her er "De fem landsbyer" ved tre av dem:

Riomaggiore

Manarola

Vernassa

8 kommentarer:

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Hei Kristin! Er det de 5 byen man går tur gjennom liksom, hvis du skjønner hva jeg mener. En på jobben var akkurat i Italia, der det ligger 5 byer på rad langs kysten som man kun kan gå til tror jeg. Førøvrig et lite stikkegavetips: Hva med tovede ullsåler til å ha i støvler, eller tovede fotposer til halve foten i kalde støvler. Holdt på å fryse ihjelp på elgpost for 14 dager siden i Trysil. Derfor har du jo glede av Rolf i skauen nå :):) Koselig det! Klem

Sidselsidserk sa...

Wow det var flotte bilder. Sikkert en kjempefin tur dere hadde. Ønsker deg ein fin uke:-)

Solveig sa...

Ser ut som en koselig tur dere har vært på. Koselig å se innlegg fra deg igjen. har man dårlig tid, er det iallfall lurt å holde seg unna PC-en, der går timene fort.

Havfruen sa...

Så hyggelig å høre fra deg igjen:)
Litt av tur dere har vært på, flotte bilder.

Bloggtørka inntar oss alle med jevne mellomrom:)
Ha en god søndagskveld, regner med det var godt å komme hjem til bikkjene:)

ANNEPÅLANDET sa...

Hyggelig med et innlegg her igjen! Blogging er jo noe man skal gjøre når man har overskudd og tid og lyst.
For noen fantastiske bilder! Fikk lyst til å ta en tur dit.
Ha en fin uke!

Liv Berit sa...

Hei Kristin! Er alt bra hos dere? Nå har jeg tatt mot til meg jeg også, og oppretta blogg! Det skal bli spennende å se hvor lenge jeg holder ut.
www.billabest.blogg.no

Jeg er i gang med julegaver, og sjal er det blitt mange av til jul!! Det er nesten så jeg ikke vil takke deg for at du lærte meg det, for jeg har jo blitt helt hekta... Men tusen takk, Kristin! Og tusen takk for det fine garnet jeg fikk av dere. Det skal jeg spare til etter jul, og lage et godt sjal til meg selv :o)

- Liv Berit -

Anonym sa...

Hei.Nydelige bilder fra Italia.Får så lyst til å dra tilbake til Italia når jeg ser dem Var der for to år siden.Stortrivdes.Ha en riktig fin Mandag.Bodil

Tovepia sa...

Der så det herlig ut! Italia har jeg aldri feriert i, men skulle det så gjerne...oops, var i Roma for noen år siden..men landet er jo noe annet også;)
ha ei flott uke og klem fra meg;)