søndag 1. november 2009

Noen av høstens prosjekter

Høstens største prosjekt har vært denne genseren. Mønsteret heter Anne Evilla og den er strikket i Evillagarn selvfølgelig. I oppskriften er den i to farger og stripemønster som i en Fanagenser. Jeg valgte å bruke bare en farge. Men i den er det jo mange farger......

Det ble ganske mye garn igjen. Av det ble det et Muffinsjal som jeg har tovet lett. Dette garnet er kjempefint å tove på 30 grader alene i maskinen. Det blir mykere, litt mer loddent og fyldig.

Jeg er så fornøyd med den firkantede halsen.


Nederst på ermer og bolen er det en kappe med hullmønster.

På Italiaturen heklet jeg dette sjalet. Det er i Iris fra Rauma/PT og er stooort og godt.

Millie gleder seg til vinteren og har vært med på å hekle votter i Eskimogarn. Ganske flink jente. Vi har vært på Agilitykurs i høst og hun er en racer på de fleste hinderne.

Jeg har også strikket et par skikkelig rosa pusesokker i Regia Softy. Litt tacky garn, men sokkene blir utrolig myke og gode. Tror disse blir bra til en av tantebarna mine.

Dette bildet står helt på høykant av en eller annen grunn. Gadd ikke å rette det opp for hele programmet her går så seint i dag. Det forestiller et lite håndhåndkle og to kluter. Alt er heklet etter eget hode i restegarn. Har laget flere som allerede er gitt bort.

Her er Millies votter igjen. De til venstre er heklet etter eget hode, mens de til høyre er etter en Dropsoppskrift.

Her er et florlett sjal i Vivaldi fra Drops. Det er heklet med tykk nål, nr 8 tror jeg og består av grupper med dobbeltstaver. Så et liknende et i garnbutikken som jeg har kopiert. Dette blir gave til tantebarn.

Dette er en smalere variant av sjalet lenger opp. Det er heklet i en tråd La Cancha alpakkagarn og en tråd Vivaldi. Nok en gave til tantebarna. Jeg har nemlig fire nieser ........


9 kommentarer:

Havfruen sa...

Himmel...skjønner godt ddu ikke har hatt tid til blogging:) For en produksjon!!
Flotte ting også:)

Major skulle hatt sokker han også..til innebruk:) Huset vi har kjøpt har parkett og den blir "pen" etter hvert ser jeg:)
Ha en flott kveld:)
Klem:)

Tovepia sa...

Jøje meg, så mye flott du har laget!!
Genseren var nydelig og sjalet har jeg selv lyst til å prøve.
Ha en flott kveld og klem fra meg;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

den genseren var bare helt nydelig!

Sidselsidserk sa...

Litt av en produksjon må jeg si;-) Genseren du har strikket var helt nydelig. Heldige de som får gaver fra deg.
Ha en fin søndagskveld

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har laget.Genseren var bare virkelig nydelig virkelig fine farger....Ser så kjekt ut med heklede votter.Fine..Det har jeg aldrig prøvd...Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil...Hunden din er så fin nydelig...

LivM sa...

Skal si at du har brukt strikkepinnene flittig. Her var det mye lekkert. Blir nok mange som blir glade for disse gavene!

Akvarella sa...

Så mye fin du har fått til, jeg er stolt av deg.
Ha en fin uke, min kjære datter

Solveig sa...

Nydelig genser du har laget. Det var ikke så rent få andre ting heller som du har tryllet fram i det siste. Fint å ha et lite lager nå som det nærmer seg jul.

Elins Strikkeri sa...

Jøsses så masse flotte ting du har laga, er heilt imponert!!Var flott alt sammen men genseren og sjalet er vel på topp, ha ei flott veke:))