fredag 7. august 2009

Noen sommerprosjekter

Litt typisk meg; utålmodig etter å se hvordan garnet fremstår når jeg strikker av det. Derfor strikker jeg en sokk av hvert nøste først, for så etterhvert å spe på med sokk nr to.

Garnet til venstre er Chili Gredelin, bestilt fra Sverige. Fantastisk mykt og godt. Ganske friske farger..... Den midterste og den til høyre er strikket i et tynt, fantastisk sokkegarn kjøpt på 123Knit. Tror det het Admiral (?) Alle tre er strikket på pinner nr 2,75. Mønsteret til venstre er Blueberry Waffle, midten er selvkomponert og mønsteret til høyre er fra Knitting Vintage Socks av Nancy Bush.

Det har blitt noen skjerf og sjal i sommer. Flere er allerede gitt bort uten å ha blitt foreviget. Dette er et englemaskesjal i Mohair Lux.

Mohair Lux egner seg godt til englemasker. Har brukt et nøste til dette.

Noen Muffinssjal og tørkler har det også blitt. Også her har jeg brukt Mohair Lux, litt over et nøste.

Nydelige farger; synd at garnet går ut av produksjon. Til gjengjeld har det vært på salg.....

Enda et englemaskesjal i Mohair Lux. Et nøste er brukt. Dette bildet rettferdiggjør ikke de fantastiske fargene som er i dette garnet. Dette beholder jeg selv :)

Til slutt ble det noen bløte og gode sokker i Regia Softy. Synes garnet var ganske "tacky" med sitt høye innhold av syntetiske stoffer. Men sokkene ble fantastisk myke og behagelig å ha på beina. Disse blir gave til en god venninne.....

6 kommentarer:

Tovepia sa...

For en produksjon! Flotte sokker og sjal! jeg likte godt de blå til høyre på øverste bilde;) Må vel prøve meg på englemasker igjen, gikk sjeis første gang. Ei riktig god helg til deg!

Anonym sa...

Hei.Riktig fine sokker og sjal.Fine farger.Ha en riktig fin helg.Bodil

Elins Strikkeri sa...

Jøss kor mykje fint du har laga, flotte sokker og sjal, ei fin helg til deg:)

Hobbygåsa sa...

Så flotte sokker og sjal! Hehe, det høres ut som meg det, utålmodigheten selv - er det ikke spennende å se hvordan nytt garn blir :-)

ANNEPÅLANDET sa...

Sannelig er du produktiv!! Fine sokker og sjal. Mohair Lux har jeg aldri prøvd, og nå får jeg vel ikke sjansen heller, siden det går ut. Regia Softy har jeg også brukt. Tenkte som deg - syntetisk "pus" er ikke helt meg, men det er jo 40% ull, like mye som i mange kjøpte, såkalte ullsokker. Og lett å strikke med og utrolig mykt og deilig. Har faktisk noen nøster på lur nå, og det blir nok sokker i løpet av høsten.
Ha en fin uke!

Solveig sa...

Her var det mye flott. Det er godt du beholder noe selv, man kan da ikke gi vekk alt