søndag 6. desember 2009

Mørketid

November har virkelig vært mørk, våt og sølete. Hver kveld (nesten) tar vi på refleksvester og hodelykt for å ta dagens tur. Jobben tar hele tiden med dagslys. Det er mørkt når jeg reiser på jobb og mørkt når jeg kommer hjem. Og skauen er svart uten snø og måneskinn. Vi var heldig og hadde to dager med klarvær, snø og måneskinn, men så var det på'n igjen. Regn og mørke...Etter turen er det rett i kjelleren for å skylle bikkjer. Milli er lettstelt. Verre er det med Maiken. Hun har en pels som suger til seg skitt og søle.

Flatterende bilde. Maiken tørker ikke før dagen etter og lukter mer og mer som en sur oppvaskklut.

Ikke pent å ta bilde av damene i dusjen....4 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Stakkars:-) så ikke ut til at hun trivdes så godt.... Flotte ting du har laget (innslag under). Jeg er også veldig glad i Fanakofta og det er spennende å prøve litt utradisjonelle farger.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har strikket og heklet kjempe fint.Så snill du er som hjelper en venninde stakkars som har mistet sitt i brand...Å så nå det er snart jul trasig.Nydelig hunde bilder og som er så flink til å bruke refleks.Dær har jeg noe og lære..Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Havfruen sa...

Maiken så ikke helt fornøyd ut nei:) Langhårete hunder kan lett bli en luktende kopptue ja. Vi får håpe dere får snø og vinterføre snart.
Vi kom fra byen i går....til kuling og tørt vær. Tror Major skal få julevasken sin snart...han lukter ikke men er ikke rein:)
Ha en flott dag og klem fra meg:)

ANNEPÅLANDET sa...

Ikke bare greit å være hund i dette været. Men snart blir det snø og da blir de så rene og pene så!

Takk for kommentar inne hos meg. Ang garn til den grå lua: Jeg har tenkt å strikke en lue til, og driver og tenker ut hva slags norsk garn jeg skal bruke. Jeg vet sannelig ikke. Strikkefastheten var 20 m/10 cm, men garnet var ganske stramt spunnet, og jeg har ikke sett noe tilsvarende her i Norge. Jeg strikket litt fast/stramt, men ikke så veldig. Tenkte jeg skulle prøve med Free Style, eller kanskje dobbelt Falk e.l., men er ikke sikker på om det er noe godt råd. Strikk kanten nederst, og prøv - den skal sitte nokså tett over ørene. Og så får vi bare prøve oss frem og se åssen det går. Garnet må i hvert fall være fast (altså ikke alpakka), men ikke stivt (altså ikke Vamsegarn e.l.). Jeg vil gjerne høre hvordan det går, om du prøver ut noe. Lykke til og ha en fin uke!