søndag 24. januar 2010

Votter og pulsvanter

Vottene under er et prosjekt som har vært ferdig en stund. Manglet bare litt festing av tråder. Husker ikke hva garnet heter, men mener det var noe med "polsterwolle". Størrelsen ble ca 10 år. Tommelen er ikke så lang som det ser ut som på bildet. Disse legges i gavekassa.

Vottene under er strikket i et garn fra Lionbrand, er helt etter eget hode og tovet lett i maskinen. Stjerna broderte jeg på før toving. Ble ganske fine og havner i gavekassa.Pulsvantene under er i Mirasol alpakkagarn etter et mønster jeg fant i Allers. De er strikket på bestilling fra en kollega. Heklet sjal i samme fargen til henne før jul. Håper de passer. Alltid litt nervøs når jeg lager ting på bestilling....
8 kommentarer:

Tovepia sa...

Her var det mye fint!! Flotte votter både her og innlegg under!
Tøflene mine er basert på et Drops mønster nr 98-41. Jeg bruker Cortina istedenfor Eskimo.
Ha en fin kveld videre og klem fra meg;)

Havfruen sa...

Ja, hva skal jeg si som ikke strikker..? en ting er sikkert, flotte ting du lager:)
Din lille søtnos kan ha vært i fare med hauken her ja. Håper den ikke prøver seg på Major!!
Ha en herlig kveld, klem fra meg:))

ANNEPÅLANDET sa...

Her var det mye fint! Spreke farger på de øverste vottene! De i midten var jo bare så søte og deilige - og minner meg på at jeg har så lyst til å tove litt igjen. Har både garn og oppskrifter på lur, så det er bare å sette i gang. Pulsvantene har jeg sett både her og der i det siste - de er i ferd med å bli litt av en vinner, og de er jo så fine! Fletter funker alltid fint.

Ang. kommentar på bloggen min - ang Julegavealongen: Jeg har svart på den inne på min blogg, for det er flere som lurer på det samme, men jeg tar det her også: Når du har laget noe til Julegavealongen, kan du blogge det på din egen blogg og bruke Along-logoen i innlegget. Evt kan du lenke til min blogg, så kan man gå inn her og finner logoen/lista i høyremargen min og kan ta en rundtur og kikke på hva de andre har gjort. Noen er superproduktive og blogger etter hvert, mens andre antakelig vil nøye seg med én ting pr mnd. Da passer det jo fint å blogge det i slutten av mnd. (Jeg vil skrive et eget innlegg om dette i begynnelsen av neste uke, trur eg).
Ha en fin uke!

Akvarella sa...

Så mye fint du har laget.
Kjekt å ha litt i gavekassen.

Klem fra mamma

Solveig sa...

Så flotte votter. Likte godt de stripete øverst - tror det må være fargene som gjør det. Hjemmelagde gaver er jo det flotteste som finnes - barna mine blir nesten skuffet hvis de ikke får en liten hjemmelaget ting også....

Anonym sa...

Hei.KJEMPE FINE VOTTER OG PULSVANTER.Du er kjempe flink.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

Havfruen sa...

Hei igjen:)
Major har ikke diare, det er det som er så snedig. Virker som det er noe som irriterer i halsen.
Fikk også tips om å kjøpe hvetefritt fòr med lam. Så nå skal jeg prøve det. Eller har du noe annet og anbefale?

Jeg blåste nesten av veien imorges:) No innmari til vind her.

God bedring til litjpia:)

Havfruen sa...

Takker for svar:) HAr faktisk tenkt at det kan være stress som utløser det. Han girer seg fort opp. På søndag drev Gubben og "vasa" rundt i fjæra for å fotografere. Major ble superstressa av å stå i stuavinduet og følge med...så ja, tanken har slått meg.
Takk for råd, Biola skal kjøpes inn:)
Flott kveld til deg.