søndag 13. juni 2010

Venter på lunchen.....

Truls er lei av at alt regnet begrenser jakten hans. Derfor synes han det var både komfortabelt og lurt å vente under tak.

Bildet er kanskje ikke så bra, men synes situasjonen var morsom :)

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Han har sannelig funnet ly for regnet:O) Skikkelig artig bilde! Neppe noen fugler som slår seg til der;)

Ha en god søndag og klem;)

ANNEPÅLANDET sa...

Herlig bilde - smart katt! Og jeg skjønner ham godt jeg - det bare regner og regner jo.

Rosa er ikke akkurat min farge heller. Syns den kan være fin på andre, men jeg ser ut som en gris med rosa på. Men sokker går jo an da. Og garnet var virkelig fint.

Jeg bruker 64 masker til sokker når jeg strikker med pinner 2,5. Impulse of Deligt-garnet er ørlite tykkere enn f eks Regia, men jeg bruker 64 masker uansett når jeg strikker vanlige sokker med vrangbord. NB: Jeg strikker ganske stramt. Bruker jeg oppskrift, følger jeg oppskriften. På de rosa sokkene var det 60 masker - det gikk helt fint det også.

Ha en fin uke! Håper været blir bedre så katten kommer ut av fuglehuset!

bpladsen@online.no sa...

Stilig bilde! Skikkelig rovdyr!

Kan du forresten ved leilighet sende meg en SMS, slik at jeg får telefonnr ditt igjen? Den gamle telefonen min ga opp, med alle kontaktene mine.. :-( Vi sjøsetter i Oslo på mandag, og tøffer sørover, forresten :-))

Petunia sa...

Ja, hvorfor ikke!!! Det er jo sikkert ledig der nå!!!
De vet nå råd disse kattene!
Jeg ser på profilen din at du er veterinær, men det kan jo naturligvis være så mangt - alt fra smådyr, forskning, mat osv, men jeg spør likevel om du har greie på marsvin?? Vet du hvor lange klør/neglene bør være. Lukegutten har lange negler nå og jeg ha klippet dem godt ned, men likevel føler jeg de er lange. Men jeg er livredd for å klippe for langt inn. Har gjort det for mye på en av hundene en gang og det ble det grining av!!!
Jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har linket til deg på bloggen min, men jeg gjør det nå!
Ha en fin lørdag:)

Ps:
Har du hatt problemer med å kommentere hos Blogger?? Jeg har forsøkt på flere blogger i går kveld og i dag og enten kommer jeg ikke inn på bloggen, eller så klarer jeg ikke å skrive noe der... Forsøkt flere ganger å besøke deg her siden i går, men kom først inn på bloggen nå...

Tovepia sa...

P.s jeg fikk en mail som jeg ikke tror var tiltenkt meg ang åpningstider;)