søndag 31. oktober 2010

Til hest

Bilde er tatt av Turid

To fornøyde ryttere på hver sin "nye" islandshest. Vi eier dem ikke, men får låne dem av og til av en god venninne. Hun har derimot akkurat kjøpt dem. Det er to eldre hester godt over middagshøyden, men hoppa sønnen min sitter på er temmelig kvikk likevel. Jeg fikk min første svevetur fra hesteryggen hennes. Brå svinger i full galopp er ikke for halvtunge, middelaldrende damer. Det gikk heldigvis bra. Og jeg ble ikke redd.... Nå er det vallaken, Eldjarn, som er min favoritt. Også Faxi da. De er stødige som grunnfjell.

Bilde er tatt av Turid

Kristian med Halastjerna. Hun er ei sprek dame på 20 år. Det skulle man ikke tro når man ser henne. Flott i kroppen og med ganske gode gangarter (jeg er ingen ekspert altså).

2 kommentarer:

Havfruen sa...

Du må være forsiktig!! Vet ikke hva som skal til for at jeg setter meg på hesteryggen...men det ser jo artig ut da. Flotte dyr er det jo. Men de er stooore, hehe:)
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Anonym sa...

Hei.Så koselige bilder.Synes hester er så store dyr.Men kjempe nydelige dyr.De to hestene hær på gården er nå kommet til Trøndelag dær mitt tantebarn har dem med seg når hun går på skole dær.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.