søndag 5. juni 2011

Spreke Millie

DSC01394

Lille Millie blir ofte sett på som en liten hund med mange fysiske begrensninger av folk vi møter på vår vei. Men sjelden har jeg hatt en så sprek hund som mestrer det aller meste. Jeg har ennå tilgode å måtte ta hensyn til henne når vi er på tur, i hvert fall sommerstid. Møter hun på hindringer så prøver hun å finne en vei forbi dem. Bildet over er fra en tur på Skrim for to år siden. Hun hadde egen kløv og var på tur med de store guttene og jentene.

DSC01365

Og i kløven bar hun sin egen mat. De bar jo ikke så mye mere de store heller……. Når maten var spist opp, så bar hun på våtservietter og kaffe. Nyttig og flink liten jente.

062

Av og til er det lov å bli litt sliten, selv for Millie. På bildet over har vi tuslet og gått i 7-8 timer.

042

Alltid beredt.

066

Stemningsbilde fra leirplassen vår. Vi hadde et fantastisk vær den helga, med varme og sol. Både bikkjene og vi badet.

DSC01442

Tøffe Millie krysset myrer og forserte skoger med røsslyng med halen til værs. Tenk så mange skritt de små beina hennes må gå. I tillegg må hun hoppe når vi går i lyngen, for henne er det nærmest en skog.

DSC01465

Slik ble kvelden avsluttet, med bål og nattsvart himmel. God samtale, litt kaffe…. Og best av alt; ingen mygg eller knott.

DSC04278

Om vinteren derimot, er det litt verre……

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Min søster maser på meg om å skaffe meg hund igjen, og lysten er der:)
Millie er nok en fighter, og hun ser skikkelig god ut:)
Ha en fin søndag, her skinner faktisk sola..med en iskald nordavind:O)
Klem fra meg;)

Havfruen sa...

Millie ble lita i snøen ja...men hun ser jo ut som ei tøffa å da. Major er en smule klumsete i ulendt terreng, som på turen vi hadde igår.
Stilig at Millie har egen kløv! Møtte en minihund forleden, en mops. Knallsøt:) HAr lyst på en hund til og da må det bli en mindre utgave, skal ikke ha 2 boxere:)
Ja, Tovepia bør få i seg hund:))
God søndag til deg:)

Ruth sa...

Så hyggelig at du la igjen en kommentar. Og ja, sokkene er faktisk ganske så enkle. Det er bare rett vridd, vrangmasker og enkelte kast. Det er det hele. :)

Så deilig det ser ut med skikkelig skogstur. Det er ingen skog her og jeg savner det enormt. Men da er det i hvertfall hyggelig å få se bilder som riktig OSER norsk skog og natur.

ANNEPÅLANDET sa...

En herlig liten hund!
Jeg håper min lille hund skal bli en sånn spreking etter hvert. Vi driver på og trener. Hadde vært morsomt om vi fikk tak i kløv i XS-størrelse.

Så mye fint du har strikket i det siste! Ha en fin uke!

Sidselsidserk sa...

Millie er et sjarmtroll med tæl:-) Lysten på hund er nok tilstede, men det holder med en søster som er "hundegal":-)

randi K design sa...

Nydelig liten hund... ser ikke ut som om hun har problemer med aa ta seg frem.