søndag 8. januar 2012

Eskimodilla

IMG_0656

Siden jul har jeg hatt en smule dilla på å strikke i litt tjukkere garn. Hadde en del rødt Eskimogarn fra Drops som ble til lange strømper med fletter.

IMG_0655

Kjempegode, myke og laaange. Nesten opp til kneet. Flere har “skrevet navnet sitt” på disse. Jeg har en del ullglade venninner som stadig setter navnet sitt på ullplagg jeg lager. Greit å vite når bursdags- og julegaver skal ordnes.

IMG_0653

Disse er også i Eskimo. Jeg skulle tove dem litt ordentlig med en gang og puttet inn et stort håndkle i vaskemaskinen, satt det hele på 40 graders vask….. Og jeg skal si de ble tovet. Godt den de er tiltenkt har veldig små føtter.

IMG_0654

Disse går i hvert fall til knærne. Skal være sokker til å ha rett på foten i seilerstøvlene til mannen min. Når det er skikkelig gufsete seilevær Smilefjes

IMG_0651

Til slutt strikket jeg en hals av et kjempetjukt garn jeg fikk fra Strikk Innom. Tror det heter Cascade Magnum. Ikke brukendes til annet enn hals, synes jeg. Og knapt nok det….. Ble kanskje litt fin da??

3 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Så mye deilig og varmt! Jeg har også en del Eskimo som jeg må få brukt på en fornuftig måte. Sokker var smart.
Ønsker deg et riktig godt nytt år!

Sidselsidserk sa...

Synes halsen så både fin og varm ut jeg. Sokker får man aldri nok av og tjukke sokker erstatter tøfler og det er topp:-)
Ha ei fin uke - det er bruke for varme ullklær nå:-)

Anonym sa...

Hallo Kristin.
Så flotte sokker og hals, godt for deg som er i kulda:-)
Her er det i varmeste laget, trenger ikke votter eller sokker.
Kapp Verde er et fantastisk sted.
Tenker på dere.
Klem fra mamma