søndag 31. mars 2013

Vottedilla som ikke vil gi seg

Jeg har striket og strikket votter i vinter. Raske prosjekter med mange variasjonsmuligheter. Også er det en fin måte å få brukt opp garn fra et overfylt lager :)
Jeg hadde tre bunter med Hifa 2 Ask liggende i fargene hvit, mosegrønn og mørk grå. De er så langt blitt til to par votter. Da tok det hvite slutt. Men jeg har fremdeles igjen i både grønt og grått til to par til. Hifa 2 Ask var et positivt møte. Ligner mye på Finull som også er en av mine favoritter. Jeg liker det rustikke preget på disse garntypene.

Disse vottene er etter en gratisoppskrift fra Hillesvåg. De heter Rosevotter og jeg strikket dem i Ask på pinne 2,25 og 2,75. På mine heeeelt nye karbonpinner.

Disse heter stripelek og er februarvottene i Projo Vottealong 2013. Strikket i Hverdags på pinne 2,75 (tror jeg det var).

Broderte på røde masker etterpå.

Dette tredje votteparet falt jeg pladask for. Bare måtte ha dem..... Mønsteret ble kjøpt sporenstreks og Hifa 2 Ask i fra de omtalte tre buntene ble brukt. Mønsteret er designet av Jorid Linvik. Hun har laget mange fine mønster, hun. Anbefales!!

Vottene ble litt store så jeg tovet dem lett i maskinen på 30 grader og kortprogram. Med hjertet i halsen åpnet jeg vaskemaskinen og tok dem ut......
De var helt perfekte :)))

3 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Vi er med i samme along. Tror jeg har sett vottene dine på FB?
Sauevottene er så fine! Står på min strikkeliste også.
Ha en riktig god påskeinnspurt!

Sidselsidserk sa...

Hei og snart vel overstått påske:-) Mange flotte votter du har strikket og favoritten min var det paret med sauen...tror faktisk jeg må ha et par av disse:-))

Fortsatt fin dag til deg, klem herfra

Solveig sa...

Gøy å se vottene dine - det er ikke få du har strikket i løpet av vinteren ser det ut til. Sauevottene har jeg også kjøpt mønster til - gleder meg til å strikke dem en gang.