onsdag 6. mars 2013

Diverse småtteri

Verdens mest praktiske pulsvanter er Anne på landet mitts. Strikket i Cotinga fra Dalegarn. Et utrolig mykt og godt garn som er blanding av Alpakka og ull.

Kjekt å kunne brette ned kanten ved behov. Oppskriften finnes både på Ravelry og på bloggen til Annepålandet. Anbefales !!

Har hatt tovedilla i vinter. Dette er Sjøvotter, gratis oppskrift finnes på Ravelry. Jeg har strikket dem i Vamsegarn og fulgt oppskriften ellers. Ble ordentlig gode og tykke etter toving.

Disse sokkene er etter ide fra boka under. Det er mange fine forslag til sokker i boka og omtrentlige beskrivelser av mønster. Det er nok en fordel å ha strikket sokker før, men utrolig mange flotte ideer her. Disse er strikket i Pt5.

Strikket hals og pulsvanter i Fairytale. Halsen er en oppskrift fra Marte Helgetun. Den ligger på bloggen hennes og er gratis. Strikker bare rundt og rundt til to nøster er oppbrukt :) Pulsvantene er strikket etter en oppskrift i et hefte fra Du store alpakka.

Passer til små frøkner på fire bein også.....

Enda en hals i Fairytale. Men denne er til å ha to ganger rundt. Jeg har strikket fire omganger rett, fire omganger vrang, fire omganger rett og så videre. Også denne har utgangspunkt fra Marte Helgetun og er strikket av to nøster.

2 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Du har fart på pinnene ser jeg:)) Mye fint og jeg fikk enda mer på gjørelisten min.
Ha en fin kveld og ikke minst helg sånn etterhvert, klem fra mæ

ANNEPÅLANDET sa...

Mye fint du har strikket i det siste! Cotinga er en favoritt hos meg også - utrolig godt garn, og lett å strikke med.
Ønsker deg en fin påske!