søndag 26. oktober 2014

Høst og ny jakke

Jeg har strikket meg ny jakke i høastlige farger med garn fra lageret mitt. For jeg har bestemt meg (tror jeg.....) at lageret må reduseres. I følge yngstemann så har jeg mer garn enn en velassortert garnbutikk. Ikke helt sant, men det ligger mye i kasser, hyller, kurver, poser og skap.
Denne jakka er designet av pinneguri Og heter Hverdagsjakka. Den er strikket i Kauni på pinne nr. 2,75 og 3,5.

Høsten er definitivt kommet. Kraftig vind de siste dagene har revet vekk det meste av løvet på trærne. Et og annet eple henger igjen, men sesongen er på hell. I år har jeg flink å plukket inn epler hver helg og laget eplekake og eplemos. Kakene er spist opp, men mosen ligger trygt forvart i fryseren. Det gir en god følelse å lage mat fra det man selv høster. Akkurat som det gir en god følelse å bruke plagg du har laget selv :)

Jeg synes alltid det er vanskelig å velge knapper. Ser på nettet bilder av folk som velger flotte knapper i dristige fargevalg, gjerne en kontrastfarge. Også står jeg der da, å skal velge.... Da blir det gjerne litt trauste farger i samme fargeskala som plagget.

Denne gangen ble det beinknapper i gråsort og med en fin hjertefasong. Ble jo ganske fint, synes jeg. Jeg er veldig glad for at det finnes flinke folk i knappebutikker :)

Denne gangen har jeg våget meg til å klippe opp jakka etter kun å ha heklet to rader med fastmasker. Så lettvint og fint !!

Nå blir det ikke påbegynt noen flere store plagg før 1. juledag. Men da har jeg garn til flere prosjekter jeg har lyst på.

2 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Nydelige farger, flott jakke! Så flott at jakka ble til uten innkjøp av nytt garn:)) Har noen kommentarer på at det er dyrt å ha et så stort råvarelager jeg også og jobber med å få det ned uten å lykkes noe nevneverdig.....
Fortsatt fin søndag til deg, her er høsten godt i gang med vind og regn

Huldr sa...

Det var en flott jakke!