lørdag 15. november 2014

Ullsokker <3

En av hverdagens store gleder er å strikke ullsokker, gjøre dem ferdige for så å levere dem til noen som blir glad for dem. Det gjorde jeg i dag. En bekjent fra Biri tok med seg seks par hjem. Noen skulle hun ha selv, og noen skulle være gaver. Hun var fornøyd og det var jammen jeg også !! Uglesokkene flyttet med til Biri :)

Dette er uglesokkene til Jorid Linvik. Jeg har strikket dem i Pt5 på pinne nr. 3. Fargene er egentlig mørkgrønn og offwhite, ikke brun som det ser ut på bilder. Kjempekoselige sokker. Jeg gjorde en liten endring på hælen i forhold til mønsteret. Strikket vanlig kilehæl og plukket opp flere masker enn angitt langs hællappen. Disse felte jeg midt under foten som en kile. Ligner på Bittamis hønsesokker. Jeg gjorde dette for å få litt mer plass over vrista.

Dette er Elias sokker designet av Bitta Mikkelborg. Disse ble kjempegode og sitter så godt på foten på grunn av vrangborden rundt ankelen. De er strikket i Pt5.

Jeg fortsetter å strikke opp lageret mitt med Fjell Sokkegarn fra Hillesvåg. Tykt og godt garn som blir bedre og bedre jo mer du bruker dem.

2 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Hei,
Det er så koselig og inspirerende å se hvordan du også koser deg med denne sokkestrikkinga:-)

mariannedahl70 sa...

Så mange fine sokker du strikker, de med uglene falt jeg helt for :-